Bordtennisklubb kan avsløre:

Væpnet ran av pengetransport

Politiet i Barnet i London håper den lokale bordtennisklubben kan avsløre et væpnet ran. En rød Ford Fiesta ble hensatt på klubbens parkeringsplass, og håpet er at bordtennisspillerne så de to mennene i grå kjeledresser, som satte bilen der...

Av Asbjørn Nordem Karlberg

De to mennene i kjeledress stanset en pengetransport i Barnet High Street og truet til seg pengeveskene. Ranerne hadde identiske kjeledresser og svarte finlandshetter, og ble anslått til å være mellom 1,70 og 1,80 høye.

De rømte gjennom et hull i gjerdet bak den katolske kirken i Wood Lane, Barnet, og politiet mener ranerne hadde laget dette hulle på forhånd.

På den andre siden av gjerdet satte ranerne seg i fluktbilen, en rød Ford Fiesta med X-registrering. Bilen ble en uke senere funnet hensatt på parkeringsplassen til Barnet Table Tennis Club. Politiet er interessert i å høre fra bordtennisspillerne, som naturlig nok kan ha sett de to ranerne, forhåpentligvis uten masker og kjeledresser. Detective Sargeant Mark O'Shaughnessy, som leder etterforskningen, apellerer til alle som kan ha sett bilen bli parkert, å henvende seg til politiet.

- Disse mennene kan også ha blitt sett i nærheten av den katolske kirken, og alle som kan ha sett dem der, må også kontakte politiet, sier han.

- De som har sett Fiestaen underveis, vil vi også gjerne snakke med!

Men altså: Kan en bordtennisklubb løse en ranssak?


Denne røde Ford Fiesta ble hensatt på bordtennisklubbens parkeringsplass.


Tilbake til hovedsidenBordtennisklubben i Barnet.

Barnet High Road, der en pengetransport ble ranet.