Ny revolusjonerende fotballstøvel:

Nomis tar føttene dine på alvor

For mange som spiller fotball - enten det er aktivt, på bedriftslaget eller på løkka med gutta, vil skader være et problem som stadig vender tilbake. Nomis fotballstøvler lytter til kroppen og forebygger de vanligste skadene fotballspillere pådrar seg.

Mange av fotballstøvelprodusentene på dagens marked fokuserer i hovedsak på design. Nomis grunnlegger Simon Skirrow, tidligere toppfotballspiller som også har vært med på å skape Adidas Predator Boot, likte ikke trenden han så i markedet, og bestemte seg for å skape en fotballstøvel med riktig fokus. Han ønsket å skape en fotballstøvel som kunne forebygge skader gjennom å lytte til og følge kroppens bevegelser.

De vanligste skader fotballspillere pådrar seg, er fot- og ankelskader. Disse kommer som oftest på grunn av feil fottøy. Harde taklinger og raske vendinger gir behov for støtte og stødighet. Dette har Nomis tatt på alvor og har blant annet lavere knotter på sine fotballstøvler enn hva som er gjennomsnittet. Dette fører til at sjansene for overtråkk minsker, samt at lavere knotter på den fremre delen av støvelen gir en mer naturlig bevegelse. At midtsålen er spesialoppbygd, gir økt stabilitet.

Enkelte fotballspillere, som eksempelvis Liverpools Harry Kewell, har til og med valgt å droppe lukrative sponsoravtaler til fordel for Nomis, som han mener gir ham en sjanse til å forlenge sin karriere som toppfotballspiller.

Nomis tar føttene dine på alvor - samme hvilket nivå du spiller på.

Nomis fotballstøvler får du kjøpt i din lokale sportsforretning. For mer informasjon, gå til www.nomisfootball.com.

Tilbake til hovedsidenHG Supremacy DC.

Harry Kewell Gold 10 FG.