Japansk fotball med helt spesielle regler

Blanding av europeisk fotball, amerikansk fotball, australsk fotball og strandvolleyball

Amerikansk fotball (ja, egentlig håndball...) har sine helt spesielle regler. De er nokså brutale, og derfor må spillerne kle seg i månelandingsutstyr når de spiller.

Av Bustebar Tepinn

Australsk fotball er enda råere, derfor kler de seg i basketballutstyr. Strandvolleyball er en erotisk øvelse, derfor kler spillerne seg i minibikini og skyggelue. Nå har japansk fotball blitt populært. Ikke rart, siden det er en blanding av alle de nevnte idrettene:

Reglene:
Kun langbente sylfider kan delta
Kun kvinner kan delta (transvestitter etter dispensasjon!)
Drakten må være brasiliansk strandbikini, altså minimal
Den bør helst være lys i fargen
Kun solbrune spillere får delta
Menn sitter på tribunen
Dommerne er nødvendigvis evnukker


Den nye japanske fotballen har bredt om seg som en farsott, og har nå spredt seg ut over Japans grenser. Til nå er sporten observert i Korea (Syd!!!), Taiwan, Burma, Thailand, Finland, Finnmark, Trøndelag og Oslo.

Osloklubben Vålenga Always var først ute i Norge, deretter kom Kautokeino Slickers og Kara Sjokkriders, og nå spilles det serie om Nordnorsk mesterskap. Kara Sjokkriders leder med tre poeng på Vålenga Always, mens Kautokeino Slickers følger hakk i hæl, to poeng bak. Nederst, på nedrykksplass, ligger Kongsvinger Self Sitters, og vi tror de liker seg der. På kvalifiseringsplassen ligger Bodø/Sprekk, men de har fått opp dampen og jakter nå foranliggende Trønderbart Underbart.

Kampene spilles i sex ganger 10 minutter, og naturlig nok innendørs i vårt klima, og alle tilskuerne er invitert. Pressen holdes utenfor, men vi har fått tak i to bilder fra den japanske serien, der vår fotograf Snellfinn Knallstrup ble invitert for et halvt år siden. Han har nå kommet seg av sjokket og fått fremkaldt bildene.

Nå er det bare å se frem til serieinnspurten, og vi venter spent på invitasjonene, som nå er nødt til å komme...

Hører dere, Norsk Japansk Fotball Forbund!!!

Tilbake til hovedsidenHarakiri Hakkahutto fra Hiroshima Kickers gjør seg klar til å
ta frispark.


Hakki Plata fra Nagasaki Hot Pants serverer et ballespark på
Hirohito Jakkasawa fra Kyoto Slapsickers.