FotballExpo 2007 i Vallhall

Tippeligaklubbene inntar FotballExpo i Vallhall i Oslo fra 1.-3. juni med sine største stjerner og egen stand. Nærmere 100 utstillere deltar på Norges største fotballmesse.

FotballExpo er den perfekte møteplassen for alle som bryr seg om fotball, enten du er supporter, fotballeder, trener, spiller eller på annen måte har et forhold til lærkula. Det er forhåndsbestilt 10 000 billetter til messen.

Landslaget på plass
Norsk Toppfotball arrangerer messen sammen med selskapet Fotballopplevelser, og lover publikum møter med flere av Tippeligaens største stjerner. I forbindelse med messen legger Åge Hareide og landslagsspillerne treningsøkten til Valle søndag 3. juni - dagen ettet EM-kvalifiseringskampen mot Malta. Norge møter Ungarn i ny avgjørende kamp onsdagen etter.

Test skuddfoten mot Riise
Publikum får muligheten til å teste skuddstyrken mot John Arne Riise ved hjelp av lasermåler, Lyn-keeper Eddie Gustafsson utfordrer de besøkende til keeperduell med egen skuddmaskin, supportere slåss om tittelen "Norges råeste supporterstemme" ved hjelp av decibel-måler og Putball-konkurransen har Syden-tur i premie til vinneren.

Stor bredde
Publikum vil møte utstillere i en rekke kategorier: Anlegg og driftsutstyr, underholdning, media, helse, fotballklubber, forhandlere, forbrukerartikler, sponsorer, idrettsreiser, utdanning, organisasjoner og nisjeprodukter.

- Knut Torbjørn Eggen og andre kloke menn har sagt at fotball er det viktigste av alle uviktige ting. Det vil si at FotballExpo er Norges viktigste messe, sier Eddy Berby-Andersen i Fotballopplevelser AS.

Billetter kan nå kjøpes på billetteservice: BILLETTKJØP


For mer info - se: FotballExpo 2007

Tilbake til hovedsiden