Scoret for sin døde far

Bare timer etter farens død, scoret sønnen til hans ære

Da 37 år gamle Jason Carrol fra Bolton skulle skifte dekk på en 57-seters buss, sviktet jekken, og bussen falt over ham. Carrol døde momentant, knust av den tunge bussen.

Av Asbjørn Nordem Karlberg

Jasons sørgende samboer, Julie Waddington, 42, forteller at deres sønn, Reece, scoret et mål til farens ære bare timer etter den tragiske ulykken.

Ni år gamle Reece sa han ville spille kampen til farens ære. Laget hans, Ladybridge Athletic, vant 3-1, og Reece scoret ett av målene. Paret hadde bodd sammen i 13 år og var i ferd med å planlegge bryllup da ulykken inntraff. Sammen har de også datteren Leonie på to år.

- Leonie forstår ikke helt hva som har hendt, men vi skal sørge for at Jason aldri blir glemt, sier Julie. - Jeg skal fortelle henne når hun blir gammel nok.

Ambulansepersonell og brannvesen rykket ut til ulykkesstedet, en parkeringsplass ved barneskolen i Bolton. En gruppe bygningsarbeidere som holdt til like ved, forsøkte å løfte bussen med gaffeltruck, men Carrol ble erklært død på stedet.

Carrol var dekkmontør hele sitt yrkesaktive liv, og drev Jay's Tyres i Bolton. Han hadde kontrakt med skolen om å vedlikeholde dekkene på skolens busser og biler.

Julie forteller at han hadde vært dekkmontør siden han var 17 og at hun ikke kunne forstå hvordan Jason kunne være så uforsiktig i jobben: - Han var alltid så nøye. Han var meget sikkerhetsbevisst, og gjennomført profesjonell.

Jeg forstår ikke hvordan dette kan ha hendt, men politiet skal foreta en grundig undersøkelse. En gang kanskje vi får et svar.

- Jason var en ekte familiefar. Han hjalp alle han kunne, det var bare slik han var. Han hadde masse venner og vil bli sterkt savnet. Det var særdeles passende at reece gjorde som han gjorde - å hedre sin far med sin innsats på lilleputtlaget sitt. Bolton School har sin egen flåte av busser og biler, og frakter 900 elever frem og tilbake daglig.

Tilbake til hovedsidenSønnen hedret Jason Carrol med en
scoring bare timer etter farens død.