EnergiTrigger:

Søt uten sukker

I et samfunn hvor mange har en hverdag preget av en hektisk timeplan men har et ønske om å spise sunne mellommåltider kommer nå redningen. Den Lille Nøttefabrikken lanserer et nytt medlem i EnergiTrigger familien; EnergiTrigger– uten tilsatt sukker!

Den siste tiden har det vært et stort fokus på nordmenns spisevaner. Et for høyt inntak av sukker har vært et område som har fått mye oppmerksomhet. Nå kommer et sunt og godt mellommåltid for deg som er opptatt av en sunnere hverdag.

- Et for høyt sukkerinntak over tid er en kjent faktor i utvikling av overvekt. I tillegg kan vi slite på bukspyttkjertelen. Om den stadig må jobbe veldig hardt fordi vi spiser mye sukker, kan den etter noen år bli overanstrengt. Resultatet kan være insulinresistens og/eller diabetes type 2, sier ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky.

Den nye EnergiTrigger inneholder alle de vitaminene, mineralene og antioksidantene som naturlig finnes i nøtter, frukt og bær. Blant annet finner du macadamianøtten som er kjent for å inneholde hele 75% av det sunne umettede fettet, som er en viktig del av et balansert kosthold. Produktet er ikke tilsatt sukker.

-Som alternativ til sjokolade, pølser i lompe eller wienerbrød er nøtter kjempebra. De er riktignok ganske fete, men dette er sunt – mykt – fett som er bra for hjertet. Vi finner også mye av den kraftige antioksidanten vitamin E i nøtter – og vitamin E kalles ikke foryngelsesvitaminet, skjønnhetsvitaminet og fruktbarhetsvitaminet for ingen ting, forteller Gunn Helene Arsky videre.

Den nye EnergiTrigger Lilla finner du i nøttestativet i din nærbutikk – som et sunt alternativ for folk på farten.

Nye EnergiTrigger er tilgjengelig fra september og koster ikke mer enn en middels sjokoladeplate.

For mer produktinformasjon, se faktabladet på

For ytterligere informasjon kontakt:
Hilde Sandmæl, Senior produktsjef Den Lille Nøttefabrikken,
tlf: 95 26 50 59 e-post: hilde.sandmel@brynildgruppen.no

For praktiske spørsmål og bilder kontakt:
Joachim Knutsen, Star Public Relations,
tlf: 99 44 99 40, e-post: joachim.knutsen@starpr.no
Tilbake til hovedsidenSøt uten sukker - og sunn som en banan.


Den Lille Nøttefabrikken
har vært i enorm vekst de siste årene, og deres brede spekter av høykvalitetsprodukter har gjort dem til Norges hovedleverandør av nøtter. Produktspekteret spenner fra rå, usaltete matnøtter til sunne mellommåltidsalternativer, snacks og nøtter i løsvekt.

Den Lille Nøttefabrikken holder fokus på kvalitet og har gjennom erfaring funnet frem til de som dyrker de største og beste nøttene over hele verden. Deres behandling og pakking av nøttene gjør at de fortsatt er førsteklasses, og beholder den gode smaken helt frem til de spises.

Den Lille Nøttefabrikken er i dag en del av Brynild Gruppen AS med hovedkontor i Fredrikstad.

EnergiTrigger lilla pose – uten tilsatt sukker
EnergiTrigger lilla pose fra Den Lille Nøttefabrikken er en nøtte- og fruktblanding som verken inneholder salt eller tilsatt sukker. Blandingene inneholder også viktige vitaminer, mineraler, omega-3 og antioksidanter, samt at de er proppet med sunt, umettet fettet.

De er også tilsatt BerryFusions™ som er tørkede tranebær tilsatt naturlig juice, dette gir en søtere smak.

EnergiTrigger pose lilla inneholder:
BerryFusions™ - Tranebær/ananas, fulle av antioksidanter som styrker immunforsvaret. Antioksidanter bekjemper frie radikaler som kan føre til kroniske sykdommer som hjerte- og karsykdommer.
Tranebær har gode helsebringende effekter. Kjent for å hjelpe mot urinveisinfeksjoner, men har også gode innvirkninger på mage- og munnhelsen.
Mandler – Ofte fremstilt som den sunneste nøtten av alle. Høyt innhold av proteiner, fiber og kalsium
Rike på vitamin E som styrker immunforsvaret, og magnesium som er gunstig for blodtrykket
70% av fettet er umettet
Macadamia – Inneholder hele 75% av det sunne, umettede fettet. Inneholder en god balanse av omega-3, 6 og 9 fettsyrer som bidrar til å balansere hormonene i kroppen, forbedre nervefunksjon, hukommelse og konsentrasjonsevne.
Cashew – Rik på magnesium - bra for hjertet
Blå rosiner - gir en søt og god smak til produktet

EnergiTrigger bar Mandel & Tranebær – uten tilsatt sukker
I produksjonen av EnergiTrigger bar er det lagt stor vekt på å presentere en god smaksopplevelse. Kun de beste råvarene er benyttet, og baren inneholder hele 40% mandler, samt BerryFusions™ tranebær/ananas .

Nedenfor finner du de eksisterende medlemmene i EnergiTrigger-familien:
EnergiTrigger pose Grønn – inneholder BerryFusions™ tranebær/blåbær, cashew, valnøtt, pistasj og papaya.
EnergiTrigger pose Rød – inneholder BerryFusions™ tranebær/mango, cashew, pecan og tørket mango.
EnergiTrigger bar Nuts&Fruits – inneholder hasselnøtter, mandler, rosiner og aprikoser.

For mer informasjon, gå til www.notter.no