Det vil ta fire år:

Wimbledon snart ligaklubb

ROB Quinn har blitt løst fra kontrakten med AFC Wimbledon, men midtbanespilleren spår en lysende fremtid for klubben. - De er i "the Football League" innen fire år.

Av Asbjørn Nordem Karlberg

AFC Wimbledon ble stiftet som et resultat av at Egil Olsens gamle klubb byttet navn og flyttet til Milton Keynes. Den ferske klubben har allerede krabbet seg opp til Ryman League, og den frigitte spilleren er stolt av hva han har vært med på.

- Jeg har all respekt for manager Terry Brown - og selv om jeg startet 45 kamper sist sesong, var jeg nesten forberedt på at jeg ikke fikk være med videre.

- Det er vanskelig å komme utenom følelsen av avvisning, men sånn er fotballen. AFC Wimbledon bygger for fremtiden. De vurderte at jeg ikke er god nok til å bli med videre.

- Jeg er rutinert nok til å ta det, og til å søke nye utfordringer andre steder.

- Det vil bli flere endringer i Wimbledon, og de kommer til å gjøre det bra neste sesong. - Det ville vært en katastrofe om vi ikke hadde klart opprykk. Ryman League er en vanskelig og kostbar divisjon, og klubben trengte å karre seg ut av den. Jeg er overbevist om at klubben kommer til å være i "Ligaen" innen fire år.

31-åringen er ivrig etter å finne seg en ny klubb så snart som mulig, og har allerede hatt interesserte managere på døra.
br> - Jeg elsker å spille, og vil gjerne være med et par tre sesonger til.

- Jeg har allerede hatt samtaler med folk fra "the Conference South" og "Ryman Premier Division".

Diskvalifisert i Cupen
Til tross for suksessen i seriespillet, ble klubben kastet ut av årets FA-cup. Klubben brukte en ulovlig spiller i Second Round Proper.

13. januar brukte klubben Jermaine Darlington mot Gravesend & Northfleet. Darlington hadde fra før spilt for Cardiff City i samme turnering og hadde ikke fått "internasjonal klarering" slik reglene for turnesingen krever. Gravesend & Northfleet fikk derfor walk over til neste runde, mens AFC Wimbledon måtte slikke sårene og lære til neste sesong.

Tilbake til hovedsidenRob Quinn (i blått) har blitt frigitt av manager
Terry Brown, men mener klubben snart er
blant de 92...

AFC Wibledon har planene klare for en ny stadion ved Plough Lane, der den "gamle klubben" hadde tilhold.


Manager Terry Brown har gjort en
kjempejobb med AFC Wibledon.